Kiss Zoltán bizonyságtétele

Isten már fiatal koromban megérintette a szívemet. Felismertem, milyen fontos másoknak is elmondani azt a jó hírt, ami megváltoztatta az életemet. Megértettem, hogy mekkora szükség van arra, hogy elérjük az embereket az evangélium üzenetével. Ahogy folyamatosan növekedtem és szolgáltam a gyülekezetben, egyre jobban átéreztem, mit vár el tőlem Isten. 2003-ban, egy Missziós Konferencia alkalmával Isten megmutatta, hogy Magyarország a misszióterületem. 2001-ben Biblia Iskola indult a gyülekezetünkben, melynek kurzusain sokat tanultam. 2013-ban elvégeztem ezt az iskolát, és alapfokú oklevelet szereztem. Időközben elvégeztem a fizika- és matematikatanári mesterképzést. Három évig lézerkutatásban, két évig tanárként dolgoztam. 2016-ban az amerikai Maranatha Baptista Egyetemen szereztem mesterdiplomát teológia szakon.

Gyermekkoromtól fogva azért imádkoztam, hogy Isten adjon mellém egy istenfélő feleséget, akivel közösen szolgálhatjuk Őt. Isten megválaszolta az imádságomat. 2012-ben feleségül vettem Andrásik Johannát, egy magyar baptista lelkipásztor lányát. Isten csodálatos jellemet adott neki, nagyon szeretem és hálás vagyok érte. Szintén átérzi a missziómunka szükségességét. Életünkkel együtt szeretnénk szolgálni Istent. Első gyermekünk, Dániel 2014-ben született, Dorka lányunk pedig 2017 júniusában jött világra.

2016-ban költöztünk Óbudára azzal a céllal, hogy Isten vezetését követve baptista gyülekezet alakuljon ebben a kerületben.


Johanna bizonyságtétele

Hívő családba születtem. Hét évesen fogadtam el Jézus Krisztust személyes Megváltómnak. Családommal rendszeresen jártunk gyülekezetbe, majd 2008-ban édesapám lett a Dunakeszi Független Baptista Gyülekezet lelkipásztora.

Miután befejeztem a középiskolát, Isten megmutatta az akaratát az életemre. Megértettem, hogy mivel életemmel Istent szeretném szolgálni, olyan emberhez kell feleségül mennem, akit Isten elhívott a lelkipásztori szolgálatra. Isten meghallgatta az imádságomat, és 2012-ben férjemmel összeházasodtunk. 2014. szeptemberében megszületett első gyermekünk, Dániel.

Nagyon örülök, hogy Istent szolgálhatjuk Óbudán, és eljuttathatjuk az evangéliumot minél több emberhez.

Ha a hallottak felkeltették az érdeklődésedet, látogass el hozzánk, vagy hívj bennünket!

left column bottom
Resources
Címünk:
1032 Budapest, Szőlő u. 48.
(A Kenyeres utca és a Szőlő utca sarkán)

Istentiszteletek
Vasárnap 10:00 és 17:00
Kedd 18:30


HASZNOS LINKEK
A Biblia (Károli Gáspár fordítás)
Biblia Baptista Gyülekezet
Nagykanizsai Világítótorony Baptista Gyülekezet
Dr. David Potter honlapja - angol
Dunakeszi Független Baptista Gyülekezet

r bt